2013. július 11., csütörtök

Szösszenet

Hétfőn megjártuk Siófokot, a szabad strandon voltunk, hát mit mondjak... Iszonyatosan jó volt. A strand remek volt, az időjárás remek volt, egyetlen egy dolog nem volt jó. A parkolók. Minden parkoló fizetős volt, (még az is, ahova nem raktak se táblát, se olyan jegy autómatát, szóval mindenki vigyázzon!!) ráadásul az árakat is pofátlanul soknak éreztem. Egy óra 320 forint. Nem megvenni akarom a parkolót, hanem használni. Ezt leszámítva minden király volt. Odafele úton Zámoly-Székesfehérvár környékén láttunk egy kocsit, le volt robbanva, az út szélén álltak tűző napon, gondoltuk megállunk, ezt diktálja a józan ész. Emberek vagyunk, segítsünk egymáson a bajban. Kár, hogy kevesen gondolják ezt így, mint mi. Szóval megálltunk... de még mennyire örülök, hogy megálltunk, ugyanis egy család robbant le 1 kisbabával és 5-8 év közötti kisgyerekkel, a telefonjaik lemerültek, hajnal óta ott álltak, de egy autós sem állt meg segíteni. Hívtunk nekik autómentőt, meg hagytunk ott nekik kaját. Tovább indultunk, viszonylag mindenféle zökkenő nélkül eljutottunk a strandra, strandoltunk, jól éreztük magunkat, a víz jó volt, az idő jó volt, minden király volt. Reggel 10kor már ott voltunk, este 8 óra körül indultunk vissza. Szóval egy teljesen jó napot tudhatunk magunk mögött. :)
Valahogy tegnap óta ismét feltört bennem az alkotási vágy, valamint a Naruto utáni rajongás is. Nem érzem bajnak. Tegnap lefordítottam egy Mangát, jó gyorsan megvoltunk vele, nem volt egy nagy dolog. Most az információk frissítését tervezem, plusz videós kiadásokat, pack-okban, azokkal jócskán el vagyunk maradva.
Szóval ha napokon belül friss menüpontokat, vagy egyéb változásokat találtok a weboldalon, akkor én nem tudtam aludni. XD

4 megjegyzés: